Nabídka pro letní tábory 2023

Rožumberkové Dobře víme, že příprava a organizace letního tábora není jednoduchá. Hodí se každý nápad a pomoc. A hlavně …peněz nebývá na zbyt. I letos pomáháme s přípravou několika táborům s rytířskou tématikou a pro každého máme individuální nabídku. Můžeme pomoci i Vám.
Určitě by Vás mohli zajímat naše skládací stavebnicové meče a štíty, případně vytvoříme něco pro Vás přesně na míru.

V praxi to funguje takto:

Nejprve se dohodneme o vašem požadavku. Jak je Váš tábor tématicky zaměřen a co by jste od nás potřebovali. Co se týká stavebnicových mečů a základů na štíty, to většinou kupuje přímo organizátor tábora.

Ostatní doplňky jako jsou helmy, varkoče, opasky případně hotové meče a štíty již kupují rodiče svým dětem přímo u nás.
S organizátorem tábora se smluvíme na nějakém hesle a toto heslo sdělí rodičům dětí. Varkoč templářský varianta 2. náhled 3. Až nám přijde objednávka a v poznámce objednávky bude právě toto heslo, automaticky poskytneme 10% slevu na celý objem objednávky.
Dalších 10% z objednávky proplácí rodičům organizátor tábora (to je v rámci podpory své vize) a fakturu si ponechává organizátor do svého účetnictví.
Tím ve výsledku má koncový zákazník zboží o 20% levnější, náklady si uplatní organizátor a atmosféra tábora se mnohonásobně umocní díky krásným kostýmům.

Pro každého máme nabídku ušitou přímo na míru. Stačí se domluvit na 777 888 903.

Jsme připraveni Váš tábor stylizovat do klasických rytířů, našich Slovanů, Keltů či dobyvačných Vikingů, římských pretoriánů, řeckých Hoplitů nebo i fantazy podle Vašich představ.

Nabízíme výstroj pro:

  • Tábor s římskou tématikou
  • Tábor s tématem Sparta 300
  • Tábor se středověkou tématikou
  • Tábor s tématikou Vikingů a Keltů (článek v přípravě)
  • Příklad tvorby z minulých let

    Zde předkládám ukázku stavebnicového meče pro letní tábor v Nakolicích. Můžeme pomoci i Vám. A pokud máte nějakou představu, rádi ji rozvineme a určitě se domluvíme.
    Hlavice meče
    Meč pro tábor Nakolice

    Aktuality

    Vánoce 2023

    Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
    Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

    Slamburk 2023

    Palcát

    Palcát