Letní tábory s rytířskou tématikou

Jak fungují naše slevy na výstroj pro tábory naleznete zde. .

Pro Váš letní tábor nabízíme

  • stavebnicové meče, které si děti samy poskládají
  • štíty, které si děti samy domalují
  • lepenkové helmy hotové i jako stavebnice
  • halapartny pro noční stráž
Slamburk 2012 Snažím se vyhovět všem vašim požadavkům a zároveň se musím držet v reálných mezích.
Některé věci možné jsou a jiné nedoporučuji. S letními tábory mám mnohaleté zkušenosti coby vedoucí i organizátor a proto mohu i moji výrobu přizpůsobit potřebám táborníků.
To co budu nyní navrhovat, navrhnu obecně všem případným zájemcům a díky tomu se mohu dostat na zajímavější ceny sériové výroby.

Slevy pro tábory, a neb jak to v praxi funguje..

Pokud Vaše poptávka překročí magickou hranici 8tis.Kč, automaticky Vám přiznám 10% slevu na celou objednávku.
Stejně tak se stane, pokud mne letos osloví více táborů a tato hranice bude překročena v součtu táborů.
Slevu 10% udělím všem, jako by se jednalo o jeden tábor, neboť se jedná o hromadnou výrobu.
Další slevu dostanou rodiče dětí, kteří u nás udělají objednávku v e-shopu a do poznámky napíší jméno Vašeho tábora, nebo jiné smluvené heslo.

Stavebnicové meče

Meč Vítek stavebnice Pro Váš tábor navrhuji a vřele doporučuji stavebnicové meče Vítek a meč templářský. Děti si stavebnicové meče mohou v rámci táborového programu sami sestavit. Sestava je jednoduchá a děti ji zvládnou. Jednotlivé díly meče se obrousí smirkovým papírem od otřepů *) . Díly podle návodu snadno sestaví a rukojeť omotají provazem nebo proužky kůže. Co tábor nabízí. A to je vše.
Sestavení meče trvá 10-20minut podle manuální zručnosti.
Vzory hlavic Do hlavice meče Vám můžeme vyříznout logo tábora, případně vygravírovat název tábora i s letopočtem. To jsme již dělali mnohokrát a udělám návrh i pro Vás. Děti tak budou mít památku na Vámi pořádaný tábor. Tyto stavebnice mečů stojí do 150,-Kč.

*) Obrušování komponentů není podmínkou pro sestavení meče. Jedná se spíše o záměrnou komplikaci, aby to zase neměli děti až moc jednoduché. Meče jdou sestavit i bez obrušování. Na druhou stranu, obroušený meč je hladší a hezčí. Doporučuji obrousit alespoň čepel.

Stavebnice štítů

Stavebnicové štíty

Jedná se vlastně o základní platformu štítu bez erbu. Štít je sololitový, vertikálně prohnutý s přeřezanými otvory pro přinýtování popruhů určených k nesení na paži. Takováto stavebnice s prvním býlím nátěrem a připravenými popruhy a nýty k připevnění stojí 294,-Kč.

Další možností je objednání pouze vyřezaného štítu. Bez nátěru, bez prohnutí, bez popruhů a nýtů. Pouze holý základ. Vše si již doděláte samy. Takovýto sololitový základ stojí 110,-Kč a objednat jej lze pouze telefonicky. Jsem Vám k službám na čísle: 777888903.

¬

Lepenkové helmy

Halapartny

Varkoč – lehký svrchní oděv rytíře

Aktuality

Vánoce 2023

Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

Slamburk 2023

Palcát

Palcát