Prodávám prodejní stánek

Nabízím k prodeji stánek, který již nebudu potřebovat. Posloužil nám, udělal spoustu parády a dobrých obchodů. Stánek nový Nyní mi již rok visí ve skladu. Je škoda, aby takto pěkný stánek nejezdil po akcích. Rozhodl jsem se jej tedy prodat. Stačí zavolat na 777888903 domluvíme se.

Stánek nový

Konstrukce Stánek je celodřevěný s kovanými rohy. Zpevněný je šrouby a řetězy.
  • Pult Pult je kaskádový pro širší využití prostoru a přehledné nabídnutí zboží. Vyroben z pevné překližky. Kaskáda se skládá pomocí klavírového pantu, pro snadné a rychlé balení. Součástí pultu jsou dvě dřevěné bedny na zboží a na osobní věci. (měl jsem rád ve stánku pořádek). V jedné bedně bylo nářadí s komponenty na výrobu a v druhé osobní věci. Toto všechno jsem měl nachystané již z dílny. Pak stačilo pouze bedny pověsit na konstrukci stánku a měl jsem vybaleno..
  • Podplut Podpultové desky nejsou součástí dodávky. Již jsem je použil na něco jiného. Snadno si je doplníte. Jsou opět z překližky zajištěné v konstrukci. Zboží z podplutu tak neleží na zemi, což je výhodné zejména při dlouhotrvajícím dešti.
  • Střecha a plachty Střecha i plachty jsou vyrobeny z KORTEXINU Pogumované textilie. Poněkud těžký materiál, ale dokonale odolný proti dešti i dlouhotrvajícímu. Boky se nechají samostatně odkrývat nebo spouštět. Podle toho, z které strany fouká, aby byla zajištěna pohoda. Mohli jsme tak prodávat i v dešti.
    Dostatečný přesah střechy nám umožňoval prodávat i v dešti. Lidé se u nás rádi schovávali. Měli jsem otevřeno i když ostatní trhovci prchali.
    Součástí plachet je i přední díl. Ten jsme používali na noc k uzavření stánku. Zboží tak mohlo zůstávat na pultě a ráno stačí jen otevřít. (holt jsem líný to stále uklízet)
    Konstrukce umožňuje i ve stánku pod pultem přespat. Opět mi šlo o pohodlí.
  • Nadpult Nadpult, jak jsme říkali na půdu se nechá ukládat zboží jako do skladu. My tam měli krabice s korpusy. Ale pokud si tam dáte desky, tento prostor pohodlně využijete. Prostor nad pultem je svažitý pro snazší přístup ke zboží.
  • Stánek nový
  • Rozměry
    • Šířka 250cm
    • Hloubka 220cm
    • Výška 230-175
    • Pult 250cm x 84cm x 91cm výška
    Stánek je celkově pestrý a zajímavý, aby zaujal návštěvníky. Všem se vždy moc líbil. Splňuje podmínky pro historické trhy a všude jsem byl přijat. Jsem jeho první majitel (však jsem si jej také stavěl a šil pro sebe..).
    Snad jej budete mít tak rádi, jako já. Ať Vám dlouho slouží a zažijete toho tolik co my. Cena 25000,-Kč
    Stačí zavolat na 777888903 domluvíme se.
    Stánek nový Stánek nový Stánek nový Stánek nový Stánek nový Stánek nový

  • Aktuality

    Vánoce 2023

    Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
    Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

    Slamburk 2023

    Palcát

    Palcát