Pro letní tábory

Rozložený templářský meč V dnešní době, kdy není peněz na zbyt se velice těžko shání materiál a rekvizity na letní tábory. I přes tuto nouzi by si děti tábor rádi užili a tak Vám opět vycházíme vstříc.

Výroba rekvizit je naše práce… ale pokud se o tu práci s Vámi rozdělím, dostaneme se na mnohem zajímavější ceny.
V e-shopu jsme připravili celou sekci věnovanou pouze stavebnicím, které si můžete na táboře dokončovat, třeba v rámci dopoledního programu. Najdete ji zde
Na zbraních udělám pouze ty nejnutnější přípravy a vše ostatní je již na Vás.

Gladius stavebnice Pro dětský tábor Želivka jsme vyráběli římský meč „Gladius“ a také velké štíty „Skutum“.
Na obrázku vidíte finální výrobek stavebnicového meče a jeho komponenty.

Na tábor s tématikou Hobit, jsme připravovali malou sekeru Gimli, kterou jsem dal i do nabídky e-shopu., neboť ji považuji za dobrý nápad. Stavebnice sekery Gimli Pokud by jste potřebovali nějakou jinou zbraň (třeba halapartnu) jako stavebnici, neváhejte mi napsat. Již vím jak zbraně připravit, aby jste si je dokázali sami dokončit, třeba při dopoledním programu
Zbraně jsou bez jakékoliv povrchové úpravy a nemusíte nic vrtat. Vše je připravené k sestavení.

Na letní tábor v Nesměni potřebovali galské meče, tak jsme vytvořili nový Galský meč. Myslím, že se také povedl. Galský meč stavebnice Galský meč V nabídce e-shopu není. Stačí nás kontaktovat a určitě se domluvíme. Tento meč stojí 180,-Kč /á.

Můžeme vytvořit i něco nového přímo pro Vaši tématiku.

Pokud by jste potřebovali také pomoci s výrobou rekvizit na váš tábor, určitě se domluvíme. Počítejte ovšem s tím, že pokud budeme vytvářet něco nového, stanovím i minimální počet kusů k odběru, abych mohl zachovat příznivou cenu.

Aktuality

Vánoce 2023

Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

Slamburk 2023

Palcát

Palcát