Výroba dřevěného meče

Vyrobte si vlastní dřevěný meč. Z našich komponentů je to hračka. Rozložený templářský meč Stavebnicové dřevěné meče rozvíjí tvůrčí schopnosti dětí, podněcují zájem o historii a vztah k vlastnoručnímu výrobku. Komponenty dřevěného meče jsou vyrobeny z překližky. Připravili jsme pro Vás tři základní tipy.

Výhody a využití stavebnicových dřevěných mečů

  • Výroba dřevěných mečů je velmi populární a mezi návštěvníky kulturních akcí vyhledávaná
  • Výroba dřevěných mečů je obzvláště vhodná na historické akce
  • Výrobu dřevěného meče pod naším dohledem zvládnou i děti od 5ti let
  • Výroba dřevěného meče je velice vhodná i pro děti na letní tábory

  • ..k objednávce mečů..

    Nabízené vzory mečů

    Nabízíme Vám tři druhy dřevěných mečů:
  • 1. Normanský meč
  • 2.Templářský meč
  • 3.Katzbalger

  • Každý z mečů se skládá trošku jinak, u každého byla použita trošku jiná technologie. Stavebnicové meče Všechny tyto meče jsou tvarově přiblíženy originálům a stylizované pro jednoduchou montáž. Naše dřevěné meče jsou vyrobeny z překližky, dostatečně pevné a velice odolné při šermu dřevěnými zbraněmi. Těmto požadavkům je přizpůsobena celá konstrukce meče.
    ..k objednávce mečů..

    Výroba dřevěného meče

    Samotná výroba dřevěného meče je velice jednoduchá. Rozložený Katzbalger Bereme na zřetel fakt, že návštěvník kulturní či historické akce má zájem shlédnout co nejvíce z předkládaného programu.






    Výroba dřevěného meče zabere zhruba 10-15minut.
    Dřevěný meč se skládá z několika přesně opracovaných dílů, které na sebe či do sebe přesně zapadají a ani opracováním se neporuší jejich vzájemná soudržnost.
    Návštěvník si předložené komponenty smirkovým papírem obrousí a ohladí tak, aby se mu výsledný povrch líbil. Záleží pouze na návštěvníkově zručnosti a trpělivosti.
    Rozložený normanský meč Samotné sestavení komponentů je jednoduché a prostorově zajímavé. Některé prvky jsou samonosné, jiné je potřeba stlouci vzájemně kolíčky (typly)…
    Závěrem výroby dřevěného meče je omotání rukojetí konopným provazem nebo koženkou. Tím se ukryjí veškeré pevnostní a zabezpečovací prvky dřevěného meče.
    ..k objednávce mečů..

    Výroba dřevěných mečů – veřejná dílna

    Provoz veřejné dílny Naše firma Vám nabízí provoz veřejné dílny, při které si návštěvníci mohou vlastnoručně vyrobit dřevěný meč z námi dodávaných komponentů.





    Obchodní podmínky stavebnicových mečů

    Výroba stavebnicového dřevěného meče je velice žádaná a nejsme schopni pokrýt veškeré poptávané akce. Proto Vám nabízíme možnost odkupu komponentů jednotlivých druhů stavebnicových dřevěných mečů k provozu Vaší vlastní "Veřejné dílny", nebo pro Váš letní tábor. Provoz veřejné dílny














    Cena jednoho stavebnicového meče je 150,-Kč. Minimální odběr stavebnicových mečů je 10ks od druhu. Jedná se tedy o zboží určené organizacím, nikoliv jednotlivcům. Podrobný návod na sestavbu stavebnicového dřevěného meče je přiložený k dodávce mečů.
    ..k objednávce mečů..

    Aktuality

    Vánoce 2023

    Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
    Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

    Slamburk 2023

    Palcát

    Palcát