Vánoční objednávky

16.12.2009…ještě trošku prodáváme….

Dnes jsme zabalili poslední z objednávek do uzavření e-shopu. Tak jsme to tedy stihli.
A protože zbývá ještě trošku času, jsme schopní několik dalších zákazníků přijmout. Ale to pouze po telefonické domluvě.
Poslední balíky odveze kurýr PPL v úterý ráno. Vestředu si můžete pro zboží přijet osobně do Borovan a po domluvě i ve čtvrtek . A nebo do obchodu v Praze .
Zavoláte-li nám na 777 888 903, nebo 777 888 904, podíváme se co zůstává skladem a zda by jste o to měli zájem.
Zboží Vám zašleme kurýrem PPL nebo Obchodním balíkem prostřednictvím České pošty a.s.
DO VÁNOC SE TO DÁ JEŠTĚ STIHNOUT.

3.12.2009 UZAVÍRÁME VÁNOČNÍ OBJEDNÁVKY PRO TENTO ROK

Děkujeme všem našim stálím i novým zákazníkům za množství objednávek, kterými jste nás zahrnuli. Vaše objednávky budou vyřízeny tak, aby pod vánočním stromečkem nechyběli a udělali mnoho radosti Vašim nejbližším.
Vám, kterým se nepodařilo zadat objednávku do 2.12.09 se velice omlouváme, ale další objednávky do vánoc vyřídit nestihneme. Jsme zakázkovou ruční výrobou a naše výrobní limity jsou tímto omezeny. Pokud přeci jen objednávku zadáte, bude vyřízena v nejbližším možném termínu po uvolnění kapacit. Možná ji do vánoc ještě stihneme, ale záruku Vám již v tuto chvíli nedám.

Za celý team borovanského platnéřství děkuje za pochopení Váš dvorní papírový platnéř J. Havlis.

27.11.2009 zavíráme antiku

Dnes jsme museli zavřít karty se zbožím vztahujícím se k starověkému Řecku a Římu pro jejich náročnost výroby. Ještě tu máme mnoho nevyřízených objednávek tohoto druhu a více jich vyrobit do vánoc nestihneme. Pokud si přeci jen z tohoto sortimentu objednáte, objednávka bude přijata, ale vyřízena až po svátcích.
Děkuji za pochopení.

Zvýšení ceny poštovného

Od 25.11.2009 zvedáme cenu poštovného z 122,- na 200,-Kč.
Výroba zboží zabere nějakou dobu a čas zbývající do vánoc se krátí.
Objednávky přijaté 25.11.2009 budou odesílány ve třetí a čtvrtém prosincovém týdnu. To již není do vánoc příliš času a proto automaticky volíme kurýrní služby Obchodního balíku České pošty a.s. a PPL. To vše ve snaze doručit Vaše objednávky včas.
Po svátcích opět vrátíme poštovné na původních 122,-Kč.
Děkuji za pochopení.

Snažíme se aby všechny objednávky byli do vánoc vyřízeny a udělali na Štědrý den radost Vašim nejbližším.

14.11.2009 Vážení zákazníci,

Objednávky směřované pod vánoční stromeček stále přijímáme. Bylo ovšem nutné některé zboží z vánočního prodeje vyjmout. Jedná se o sortiment, který bychom již do vánoc nestihli vyrobit pro jeho náročnost. Toto zboží je označeno takto :

Zboží vyřazeno z vánočního prodeje 2009! (Objednávky sice budou přijímány, ale vyřizovány až po svátcích. Děkuji za pochopení. )

Objednávka Vám ještě nepřišla?

Je to možné. Vzhledem k velikému množství objednávek se dodací lhůty prodlužují, ale stále je na nich pracováno a denně od nás odcházejí balíky do všech koutů naší vlasti.

Upozornění !!

Stav objednávky je stav ve kterém se Vaše objednávka nachází a o této skutečnosti jste automaticky informováni příchozím e-mailem na Vaši adresu. Ještě vysvětlím hesla, která Vám e-mailem přichází a co znamenají:
  • Přijata - Vaše objednávka byla přijata systémem a čeká na zpracování.
  • Vyřizuje se - Vaši objednávku jsme si vytiskli a je ve výrobě. Podáváme si ji v příslušných úsecích výroby, dokud nebude kompletní.
  • Vyřízeno - Vaše objednávka byla dokončena, zabalena a odeslána na Vaši adresu.
    V nejbližších dnech očekávejte dobírkový balíček. Nespoléhejte na poštovní doručovatele a jejich lísteček ve schránce. Berou příliš nízké platy, než aby to považovali za svoji povinnost. Po 3 dnech se radši zeptejte na poště.
  • Stornována - Z nějakého důvodu byla Vaše objednávka vyřazena z výroby. Zpravidla se o tom s Vámi předem telefonicky domluvíme. Nebo Vaši objednávku již máte prokazatelně doma a mi si pouze uvolňujeme kapacitu systému.
  • …nepřišla Vám žádná potvrzující zpráva… - Tak na tohle pozor!! Pokud Vám od nás nepřišla ani zpráva že byla objednávka „Přijata“ došlo k nějaké chybě a mi o Vaší objednávce nevíme!! Telefonicky nás kontaktujte (777 888 903) a zadáme Vaši objednávku přímo po telefonu.
  • Snažíme se aby všechny objednávky byli do vánoc vyřízeny a udělali na Štědrý den radost Vašim nejbližším.
    Jiří Havlis z Borovan, Váš dvorní papírový platnéř z borovanského zámku.

    Aktuality

    Vánoce 2023

    Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
    Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

    Slamburk 2023

    Palcát

    Palcát