Přeprava balíků

Přepravní podmínky balíků.

V závislosti na změnu obchodních podmínek České pošty jsme nuceni od 1.5.2009 připočítávat k dlouhým balíkům poplatek za „neskladný balík“.

Tento poplatek činí:

  • Neskladné I.stupně 80,-Kč u balíků od 150 do 210cm
  • Neskladné II.stupně 250,-Kč u balíků od 210 do 240cm
  • Delší balíky není možné posílat poštou .
  • To znamená že:

    Česká pošta a.s.

    Standardní poštovné včetně dobírky a balného činí 122,-Kč. K Tomu si vyhrazujeme právo rozhodnout, zda se objednávka vejde do jednoho nebo dvou balíků. Doprovodný balík (80,-Kč) – Snažíme se balíky i upravovat tak, aby se Vaše zboží vešlo do jednoho balíku a nebylo potřeba posílat balíky dva. Někdy to však možné není a je nutné vypravit balík doprovodný, který přiúčtujeme až při zpracování faktury před odesláním objednávky. Tento balík počítáme za 80,-Kč. Neskladný balík – je každý balík který přesahuje 150cm délky. Zde se příplatek pohybuje podle výše uvedených hodnot. V našem sortimentu se jedná především o tyčové zbraně. Vždy jde o poplatek za balík! Nikoliv za počet kusů zboží v něm obsaženém.

    PPL

    Svým novým nařízením Česká pošta vlastně uvolnila trh konkurenční přepravě PPL. U přepravy objednávek společností PPL účtujeme přepravné 220,-Kč bez ohledu na velikost a vzdálenost dopravy a jste bez starostí. Zboží máte do druhého dne od odeslání. Kurýr vám před doručením balíku zatelefonuje kde Vás má hledat a zboží dostanete až domů.
    Požadavek na dopravu zboží společností PPL nám napište do poznámky při zadávání objednávky.

    Aktuality

    Vánoce 2023

    Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
    Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

    Slamburk 2023

    Palcát

    Palcát