Tvoříme zbroje vikingů…

Byli jsme pozváni na akci kde se v inscenované bitvě utkali Vikingové a Slované. Vikigská dekorace Rozhodli jsme se, že u příležitosti této akce uvedeme na trh kolekci zboží z tohoto období.

Někteří z Vás nás potkali ne akci u Letovic na Svatoboru 2008, kde se utkali Vikingové a Slované. Speciálně pro tuto akci jsme vytvořili kolekci helem, mečů, seker a štítů vztahující se k tomuto období. Samo prostředí – Keltský skanzen ISARNO - evokuje v podvědomí návštěvníka pocit, že se ocitl v období drsných válečníků o kterých se dnes vypráví jenom legendách.
Naše výrobky se velice líbili jak návštěvníkům, tak organizátorům této stylově čisté akce. Odezvou je pozvání na další akci z období Vikingů a tentokrát 11-13.7.08 v Brdečném u Neveklova (nedaleko Votic, okres Benešov), kde skupina Midgard zorganizovala program pod názvem – Rogar „pomsta Vikingů“. Bitva Vikingů

Srdečně Vás zveme na tuto bitvu, kde uvidíte v akci a plném nasazení válečníky z dob, kdy se ještě nenosilo nablýskané železné brnění. Z dob, kdy hlavní výstrojí válečníka byla helma s brýlovitou masku, dlouhá sekerka, krátký meč a kulatý štít.

Aktuality

Vánoce 2023

Pro letošní vánoční objednávky překlikněte na náš novější web www.drevenemece.cz.
Web papirovehelmy.cz pro tento rok uzavírám.

Slamburk 2023

Palcát

Palcát